Yama’s – De Ayurveda Opleiding!

Levenswijze: en de Yama’s en Nyama ’s die ons helpen om dat pad van persoonlijke ontwikkeling te bewandelen.

Al 10 jaar

Erkende Opleiding op HBO niveau

Veel persoonlijk contact

Studiebegeleiding & intervisie

7 Docenten

Professionele Experts

Erkend Onderwijsinstituut

Erkend door Zorgverzekeraars
FIND WHAT YOU LOVE

Alles over Yama’s; Free Your True Self, Transform Your Life

Een levenswijze
In de Ayurveda en Yoga wordt gesproken over productief leven. Daarmee wordt bedoeld: de sociale bruikbaarheid van een individu, dat streeft naar welvaart voor iedereen die vredelievend is, eerlijk, toegewijd aan zijn plichten, een goed geheugen heeft, zijn fouten niet repeteert en anderen passende eer bewijst. De Yoga gaat daar wat dieper op in door het introduceren van Karma Yoga waarmee we leren belangeloos in het leven te staan en de Yama’s en Nyama ’s die ons helpen om dat pad van persoonlijke ontwikkeling te bewandelen. De sociale context wordt vanuit de Yoga benaderd in termen van welke contacten zijn goed voor jou en welke schadelijk.
Gelukkige en ongelukkige levens hebben betrekking op ieder mens apart. Het is ieders denkbeeld van de kwaliteit van zijn/haar leven.

Docenten Yoga

Wendy Compeer
Yoga

Uta Bisseswar
Yoga

Carmen Lai
Yoga

Lesrooster Yoga

Over Ayuryoga Nederland

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen en verdiepen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze in combinatie met elkaar als een Therapeutisch instrument willen inzetten. Je wordt opgeleid tot Ayuryoga therapeut en docent (Ayuryoga Therapist & Teacher | AYT&T).
INFORMATIE

Gratis Open Lesdag bijwonen?