Ojas – De Ayurveda Opleiding!

Prana, Tejas en Ojas zijn de essentiële en beschermende vormen van Vata, Pitta en Kapha die een positieve energie bevorderen.

Al 10 jaar

Erkende Opleiding op HBO niveau

Veel persoonlijk contact

Studiebegeleiding & intervisie

7 Docenten

Professionele Experts

Erkend Onderwijsinstituut

Erkend door Zorgverzekeraars
FIND WHAT YOU LOVE

Ojas in Ayurveda: Bron van Vitaliteit

Ojas in Ayurveda: Bron van Vitaliteit

Welkom bij Ayuryoga Nederland, een professioneel opleidingsinstituut voor Ayurveda en yoga. Op deze pagina richten we ons op het concept van Ojas in Ayurveda. Als u onbekend bent met Ayurveda en geïnteresseerd bent in het verkennen van de vele voordelen die het biedt, bent u bij ons aan het juiste adres. Lees verder om meer te weten te komen over Ojas en hoe het uw gezondheid kan beïnvloeden. Na het lezen van deze informatie nodigen we u uit om deel te nemen aan onze gratis opendag voor persoonlijk advies en verdere inzichten.

Wat is Ojas?

Ojas is een Sanskriet woord dat in Ayurveda wordt gebruikt om de essentie van vitaliteit, gezondheid en levenskracht te beschrijven. Het wordt beschouwd als de meest verfijnde en zuivere substantie in ons lichaam, die wordt geproduceerd als gevolg van een gezonde spijsvertering, voeding en levensstijl. Ojas ondersteunt het immuunsysteem, bevordert mentale en fysieke veerkracht en zorgt voor een stralende en jeugdige uitstraling.

Het belang van Ojas in Ayurveda

Een gezond niveau van Ojas is cruciaal voor onze algehele gezondheid en welzijn. Wanneer Ojas in balans is, genieten we van een heldere geest, een sterk lichaam en een levendige energie. Ayurveda biedt verschillende methoden om Ojas te versterken, zoals het kiezen van voedzame en versterkende voedingsmiddelen, het beoefenen van regelmatige lichaamsbeweging, en het cultiveren van positieve emoties en gedachten.

Gratis Opendag

Om u kennis te laten maken met Ojas en de vele voordelen die het biedt, nodigt Ayuryoga Nederland u uit voor onze gratis opendag. Tijdens deze opendag kunt u deelnemen aan workshops en lezingen, persoonlijk advies krijgen van onze ervaren Ayurvedische specialisten en meer te weten komen over onze cursussen en programma’s.

Door deel te nemen aan onze gratis opendag, krijgt u niet alleen inzicht in de principes van Ayurveda, maar ook de kans om te ervaren hoe het versterken van Ojas uw leven kan verbeteren. U zult ontdekken hoe u dit krachtige concept kunt integreren in uw dagelijkse leven om uw gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Laat u inspireren door de wijsheid van Ayurveda en ontdek hoe een sterke en evenwichtige Ojas uw algehele welzijn kan bevorderen. Neem vandaag nog contact op met Ayuryoga Nederland om u aan te melden voor onze gratis opendag en begin uw reis naar een betere gezondheid en levenskwaliteit. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden op uw pad naar evenwicht en harmonie, zowel lichamelijk als geestelijk.

De gratis opendag is een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over Ayurveda en de kracht van Ojas. Tijdens het evenement kunt u ook kennismaken met onze ervaren instructeurs, andere gelijkgestemde individuen ontmoeten en de sfeer van Ayuryoga Nederland ervaren.

Laat u ondersteunen door de kennis en ervaring van onze Ayurvedische specialisten en leer hoe u Ojas kunt versterken en cultiveren voor een betere gezondheid en welzijn. Neem vandaag nog contact op met Ayuryoga Nederland om u aan te melden voor onze gratis opendag en begin uw reis naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen ontdekken wat Ayurveda voor u kan betekenen.

Docenten Ayurveda

Shasvin Bhoelai
Ayurveda

Lesrooster Ayurveda

Over Ayuryoga Nederland

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen en verdiepen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze in combinatie met elkaar als een Therapeutisch instrument willen inzetten. Je wordt opgeleid tot Ayuryoga therapeut en docent (Ayuryoga Therapist & Teacher | AYT&T).
INFORMATIE

Gratis Open Lesdag bijwonen?