Mala – De Ayurveda Opleiding!

Zijn afvalproducten die wij niet mogen belemmeren om ons lichaam te verlaten. Indien wij die tegenhouden kunnen er klachten ontstaan.

Al 10 jaar

Erkende Opleiding op HBO niveau

Veel persoonlijk contact

Studiebegeleiding & intervisie

7 Docenten

Professionele Experts

Erkend Onderwijsinstituut

Erkend door Zorgverzekeraars
FIND WHAT YOU LOVE

Mala in Ayurveda: Geheimen voor een Gezond Leven

Welkom bij Ayuryoga Nederland, waar we de kracht van Ayurveda en yoga combineren om een harmonieus en gezond leven te bevorderen. Als je nieuw bent in de wereld van Ayurveda, ben je op de juiste plek. In dit artikel onthullen we de geheimen van Mala, een essentieel concept in Ayurveda, en hoe het je leven kan verbeteren.

Mala, wat “onzuiverheden” betekent in het Sanskriet, speelt een cruciale rol in het Ayurvedische begrip van gezondheid en welzijn. Onze lichamen produceren voortdurend afvalstoffen als gevolg van normale fysiologische processen. Deze afvalstoffen, of Mala, moeten regelmatig worden geëlimineerd om een goede gezondheid te behouden. Wanneer Mala niet op de juiste wijze wordt afgevoerd, kan dit leiden tot een ophoping van gifstoffen en uiteindelijk tot ziekte.

Bij Ayuryoga Nederland begrijpen we het belang van het reguleren en elimineren van Mala en bieden we unieke en effectieve manieren om dit te bereiken. Onze 4-jarige opleiding op HBO niveau Ayuryoga, geaccrediteerd door CPION en Yoga Alliance International, leidt op tot Ayuryoga Therapist & Teacher (AYT&T). Hier leer je hoe je zowel Ayurveda als yoga kunt toepassen om de eliminatie van Mala te bevorderen en een optimaal welzijn te bereiken.

We nodigen je uit om deel te nemen aan onze gratis open dag, waar je meer te weten komt over Mala en de voordelen die het begrijpen en reguleren ervan biedt. Tijdens deze open dag zul je:

  1. Een diepgaand inzicht krijgen in de rol van Mala in Ayurveda en hoe het je gezondheid beïnvloedt.
  2. Leren hoe je Ayurvedische principes en yogatechnieken kunt toepassen om Mala effectief te elimineren.
  3. Kennismaken met onze ervaren docenten en hun unieke benadering van Ayuryoga.
  4. Ervaren hoe onze opleiding je kan helpen een succesvolle Ayuryoga Therapist & Teacher te worden.

Mis deze kans niet om te leren hoe je Mala kunt beheersen en een gezonder, gelukkiger leven kunt leiden. Onze gratis open dag is een unieke kans om de wereld van Ayuryoga te verkennen en te ontdekken hoe deze oude wijsheid je leven kan transformeren.

Het beheersen van Mala is slechts één aspect van de uitgebreide kennis die je opdoet tijdens onze 4-jarige opleiding op HBO niveau Ayuryoga. Als Ayuryoga Therapist & Teacher (AYT&T) zul je in staat zijn om anderen te begeleiden op hun pad naar een betere gezondheid en welzijn, en zo een zinvolle en bevredigende carrière op te bouwen.

De urgentie om je aan te melden voor onze gratis open dag kan niet worden overschat. De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer nu je plek om te profiteren van deze unieke kans om meer te leren over Mala in Ayurveda en het pad naar een gezonder leven. Ayuryoga Nederland is een toonaangevend instituut op het gebied van Ayuryoga, en ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je leerproces.

In een wereld waar stress en ziekte steeds vaker voorkomen, biedt Ayuryoga Nederland de kennis en technieken om een verschil te maken in je eigen leven en dat van anderen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van Ayuryoga-enthousiastelingen en professionals.

Ontdek de geheimen van Mala in Ayurveda en ervaar zelf hoe het beheersen van deze eeuwenoude kennis je leven kan transformeren.

Docenten Ayurveda

Shasvin Bhoelai
Ayurveda

Lesrooster Ayurveda

Over Ayuryoga Nederland

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen en verdiepen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze in combinatie met elkaar als een Therapeutisch instrument willen inzetten. Je wordt opgeleid tot Ayuryoga therapeut en docent (Ayuryoga Therapist & Teacher | AYT&T).
INFORMATIE

Gratis Open Lesdag bijwonen?