Dhatus – De Ayurveda Opleiding!

De lichaamsweefsels worden de dhatus genoemd we hebben er 7.

Al 10 jaar

Erkende Opleiding op HBO niveau

Veel persoonlijk contact

Studiebegeleiding & intervisie

7 Docenten

Professionele Experts

Erkend Onderwijsinstituut

Erkend door Zorgverzekeraars
FIND WHAT YOU LOVE

Dhatus – Uitleg en Toepassingen van Ayurvedische Bouwstenen bij Ayur Yoga Nederland

In de Ayurveda filosofie worden de Dhatus beschouwd als de fundamentele bouwstenen van ons lichaam. De Dhatus zijn essentiële weefsels die ons lichaam voeden, onderhouden en ons gezond en vitaal houden. Bij Ayur Yoga Nederland zijn we gepassioneerd over het delen van deze eeuwenoude kennis over Ayurveda en Yoga, en willen we jou graag helpen om jouw gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van deze principes.

Ayur Yoga Nederland is een opleidingsinstituut voor Ayurveda en Yoga, waar we studenten opleiden om Ayurvedische en Yogische principes in hun eigen leven te integreren en deze kennis door te geven aan anderen. We geloven dat Ayurveda en Yoga onmisbare instrumenten zijn voor het behouden van een gezonde en evenwichtige levensstijl en willen deze kennis graag delen met mensen die Ayurveda nog niet kennen.

Bij Ayur Yoga Nederland kun je leren over de Dhatus en hun toepassingen in de Ayurveda geneeskunde. Onze ervaren docenten en therapeuten delen hun kennis en expertise op het gebied van Ayurveda en Yoga, en bieden persoonlijke consulten en behandelingen om jouw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Onze behandelingen zijn op maat gemaakt en gebaseerd op jouw individuele constitutie en gezondheidsbehoeften. We gebruiken een holistische aanpak om te kijken naar de totale persoon en niet alleen naar de symptomen van een bepaalde aandoening. Onze behandelingen kunnen bestaan uit Ayurvedische massages, voedingsadvies, yoga en meditatie, kruidensupplementen en andere natuurlijke remedies die zijn ontworpen om de Dhatus te voeden en in balans te brengen.

Als je geïnteresseerd bent in het leren over Dhatus en Ayurveda, of als je op zoek bent naar manieren om een gezonde en evenwichtige levensstijl te behouden, neem dan contact met ons op. Boek nu een kennismakingsgesprek bij Ayur Yoga Nederland en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het behouden van een gezond en vitaal leven met behulp van Ayurveda en Yoga.

Onze Ayurveda-opleidingen bieden diepgaande kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om Ayurvedische principes en technieken te integreren in jouw eigen leven en praktijk. We bieden zowel online als persoonlijke lessen en workshops, waarbij we de nadruk leggen op de praktische toepassing van Ayurveda in het dagelijks leven.

Onze docenten zijn ervaren en gepassioneerd over het delen van hun kennis en expertise op het gebied van Ayurveda en Yoga. Ze zijn toegewijd om jou te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke en professionele doelen en bieden ondersteuning en begeleiding tijdens jouw studie en praktijk.

Naast onze opleidingen bieden we ook persoonlijke Ayurvedische consulten en behandelingen aan. Onze Ayurvedische therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende gezondheidsproblemen en werken met jou samen om een behandelplan op maat te maken dat past bij jouw individuele constitutie en gezondheidsbehoeften.

Bij Ayur Yoga Nederland geloven we dat Ayurveda en Yoga onmisbare instrumenten zijn voor een gezonde en evenwichtige levensstijl. Of je nu geïnteresseerd bent in het leren van Ayurveda voor persoonlijke groei en ontwikkeling, of om een professionele Ayurvedische therapeut te worden, wij zijn er om jou te ondersteunen en begeleiden op jouw reis.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze opleidingen, consulten en behandelingen. Bij Ayur Yoga Nederland zijn we toegewijd aan het delen van de eeuwenoude wijsheid van Ayurveda en Yoga en het helpen van mensen bij het behouden van een gezond en vitaal leven.

Docenten Ayurveda

Shasvin Bhoelai
Ayurveda

Lesrooster Ayurveda

Over Ayuryoga Nederland

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen en verdiepen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze in combinatie met elkaar als een Therapeutisch instrument willen inzetten. Je wordt opgeleid tot Ayuryoga therapeut en docent (Ayuryoga Therapist & Teacher | AYT&T).
INFORMATIE

Gratis Open Lesdag bijwonen?