Bhagavat gita – De Ayurveda Opleiding!

Yoga komt uit de Rig Veda, de Upanishads en Bhagavad Gita en andere oude teksten voort. In de Veda wordt het woord Yoga gebruikt in de zin van ‘inspannen van paarden’ en zou gerelateerd kunnen worden aan het beheersen van hartstochten en driften.

Al 10 jaar

Erkende Opleiding op HBO niveau

Veel persoonlijk contact

Studiebegeleiding & intervisie

7 Docenten

Professionele Experts

Erkend Onderwijsinstituut

Erkend door Zorgverzekeraars
FIND WHAT YOU LOVE

Alles over Bhagavat gita; Free Your True Self, Transform Your Life

In de Bhagavad Gita wordt Yoga gedefinieerd als ‘vaardige handeling’ en ’evenwicht’. Patañjali combineerde de tradities en vormen van Yoga-oefeningen op een systematische wijze. Hij bracht de Yogafilosofie in relatie met de Samkhya filosofie waar ook de Ayurveda uit heeft geput. Yoga heeft een systeem van kennis, filosofie, Sutra’s en meditatietechnieken. De bekende Asana’s zijn slechts behulpzaam bij dat proces van zelfrealisatie waar de Pranayama technieken van groot belang zijn.

Docenten Yoga

Wendy Compeer
Yoga

Uta Bisseswar
Yoga

Carmen Lai
Yoga

Lesrooster Yoga

Over Ayuryoga Nederland

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen en verdiepen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze in combinatie met elkaar als een Therapeutisch instrument willen inzetten. Je wordt opgeleid tot Ayuryoga therapeut en docent (Ayuryoga Therapist & Teacher | AYT&T).
INFORMATIE

Gratis Open Lesdag bijwonen?