Ama – De Ayurveda Opleiding!

Onrijp, niet verteerd voedsel

Al 10 jaar

Erkende Opleiding op HBO niveau

Veel persoonlijk contact

Studiebegeleiding & intervisie

7 Docenten

Professionele Experts

Erkend Onderwijsinstituut

Erkend door Zorgverzekeraars
FIND WHAT YOU LOVE

Ama in Ayurveda: De Oorzaak van Ziekte

Ama in Ayurveda: De Oorzaak van Ziekte

Welkom bij Ayuryoga Nederland, een professioneel opleidingsinstituut voor Ayurveda en yoga. Op deze pagina gaan we dieper in op het concept van Ama in Ayurveda. Als u onbekend bent met Ayurveda en geïnteresseerd bent in het verkennen van de vele voordelen die het biedt, bent u bij ons aan het juiste adres. Lees verder om meer te weten te komen over Ama en hoe het uw gezondheid kan beïnvloeden. Na het lezen van deze informatie kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen voor persoonlijk advies en verdere inzichten.

Wat is Ama?

Ama is een Sanskriet woord dat letterlijk “onverteerd” betekent. In de Ayurveda staat Ama voor de giftige stoffen die zich in het lichaam ophopen als gevolg van een slechte spijsvertering, ongezonde voeding en levensstijl, of door blootstelling aan vervuilende stoffen in onze omgeving. Ama wordt beschouwd als de oorzaak van vele ziekten en gezondheidsproblemen, omdat het de normale werking van onze organen en systemen kan verstoren.

Het belang van het verwijderen van Ama

Om een optimale gezondheid en welzijn te behouden, is het belangrijk om Ama uit het lichaam te verwijderen. Ayurveda biedt verschillende methoden om dit te bereiken, zoals het aanpassen van uw dieet, het volgen van een gezonde dagelijkse routine en het ondergaan van specifieke Ayurvedische behandelingen die gericht zijn op het reinigen van het lichaam.

Door Ama uit het lichaam te verwijderen, kan uw spijsverteringsvuur (Agni) beter functioneren, waardoor u meer energie en vitaliteit krijgt. Daarnaast zal uw immuunsysteem versterken, waardoor u beter bestand bent tegen ziekten en stress.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Wilt u meer weten over Ama en hoe u het kunt bestrijden voor een betere gezondheid en welzijn? Ayuryoga Nederland nodigt u uit om een kennismakingsgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en zullen onze ervaren Ayurvedische specialisten u voorzien van persoonlijk advies en aanbevelingen voor een holistische benadering van uw gezondheid.

Neem vandaag nog contact op met Ayuryoga Nederland en ontdek hoe u Ama kunt verminderen en voorkomen om uw algehele welzijn te verbeteren. Laat u inspireren door de wijsheid van Ayurveda en begin uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden op uw pad naar evenwicht en harmonie, zowel lichamelijk als geestelijk.

Door deel te nemen aan een kennismakingsgesprek, krijgt u niet alleen inzicht in de principes van Ayurveda, maar ook de kans om de unieke voordelen van het verminderen en voorkomen van Ama te verkennen. U zult ontdekken hoe u dit belangrijke concept kunt integreren in uw dagelijkse leven om uw gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Laat u ondersteunen door de kennis en ervaring van onze Ayurvedische specialisten en leer hoe u Ama kunt bestrijden en voorkomen. Neem vandaag nog contact op met Ayuryoga Nederland om een kennismakingsgesprek aan te vragen en begin uw reis naar een betere gezondheid en levenskwaliteit.

Docenten Ayurveda

Shasvin Bhoelai
Ayurveda

Lesrooster Ayurveda

Over Ayuryoga Nederland

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen en verdiepen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze in combinatie met elkaar als een Therapeutisch instrument willen inzetten. Je wordt opgeleid tot Ayuryoga therapeut en docent (Ayuryoga Therapist & Teacher | AYT&T).
INFORMATIE

Gratis Open Lesdag bijwonen?