Wendy Compeer

Wendy is docent yoga bij Ayuryoga Nederland. In haar lessen komen houdingen, kennis, pranayama, mantra’s en meditatie aan bod, eigenlijk het gehele yoga pad. Nadat Wendy in 1994 voor het eerst yogalessen volgde en vele reizen naar India maakte, was voor haar duidelijk dat yoga haar pad is. Na de eerste yogales volgde zij al snel een 4-jarige Raja Yoga docentenopleiding. Vervolgens kwamen er nog veel andere vormen van yoga op haar pad na deze opleiding. Totdat ze verdieping vond op alle niveaus – waaronder de kennis, stilte en de adem – in de Himalaya Yoga en Meditatie Traditie.

Sinds 2015 is zij gediplomeerd (500 uur) yoga- en meditatiedocent bij de Himalaya Yoga en Meditatie Traditie. Voor deze opleiding is zij meerdere keren in de ashram in Rishikesh geweest. Haar stuk thuisstudie werd begeleid door een mentor. Inmiddels is zij zelf mentor van de Himalaya-traditie en begeleid zij studenten op het pad van ontwikkeling en groei. Tevens volgde ze een coaching opleiding en coacht zij regelmatig mensen  op het gebied van adem, stress, yoga, ontwikkeling, groei en levensvragen. Ook is zij ademtherapeut en hierin geef ze privé sessies.

In 2007 begon ze met lesgeven. Nu leeft ze al jaren van het lesgeven en deelt haar ervaring met veel plezier. Zij geeft ook regelmatig aparte lessen over de yogafilosofie en andere yoga gerelateerde workshops. Yoga is haar passie die ze mag leven.