Mind – De Ayurveda Opleiding!

Al 10 jaar

Erkende Opleiding op HBO niveau

Veel persoonlijk contact

Studiebegeleiding & intervisie

7 Docenten

Professionele Experts

Erkend Onderwijsinstituut

Erkend door Zorgverzekeraars
FIND WHAT YOU LOVE

Ayurveda en de Geest: Harmonie en Welzijn

Ayurveda en de Geest: Innerlijke Balans voor een Gelukkiger Leven

De Ayurvedische benadering van de geest biedt nuttige, uiterst specifieke en unieke inzichten om harmonie en welzijn te bereiken. Ervaar de urgentie om de gratis open dag bij Ayuryoga Nederland te bezoeken en leer hoe u innerlijke balans kunt bereiken.

Ayurveda erkent het belang van een gezonde geest voor ons algehele welzijn. Het biedt praktische en effectieve technieken om onze mentale en emotionele gezondheid te verbeteren, zoals meditatie, ademhalingsoefeningen en dieetadviezen. Deze benadering helpt bij het verminderen van stress, angst en depressie, en bevordert innerlijke vrede en geluk.

De Ayurvedische benadering van de geest houdt rekening met het unieke psychologische profiel van elk individu, gebaseerd op hun dominante dosha (Vata, Pitta of Kapha). Door specifieke praktijken en levensstijlkeuzes aan te passen aan uw unieke behoeften, kunt u de balans herstellen en uw mentale en emotionele welzijn optimaliseren.

In tegenstelling tot westerse benaderingen, die vaak gericht zijn op symptoombestrijding, richt Ayurveda zich op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van mentale en emotionele onevenwichtigheden. Het biedt een holistische benadering die de geest, het lichaam en de ziel in harmonie brengt, waardoor u een diepgaande en duurzame transformatie kunt ervaren.

De gratis open dag bij Ayuryoga Nederland is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de Ayurvedische benadering van de geest en de vele technieken die beschikbaar zijn om innerlijke balans te bereiken. Tijdens deze inspirerende en informatieve dag leert u de basisprincipes van Ayurveda en krijgt u praktische tips om uw mentale en emotionele welzijn te verbeteren.

Als u geïnteresseerd bent in het verdiepen van uw kennis over Ayurveda en het integreren van deze wijsheid in uw leven, dan is onze 4-jarige opleiding op HBO niveau Ayuryoga conform CPION en Yoga Alliance International bij Ayuryoga Nederland de perfecte keuze. Deze opleiding leidt op tot Ayuryoga Therapist & Teacher (AYT&T) en biedt een unieke samensmelting van de complementaire zusterwetenschappen Ayurveda en yoga.

Tijdens de open dag kunt u kennismaken met onze docenten, studenten en het curriculum, evenals al uw vragen stellen over de Ayurvedische benadering van de geest en andere aspecten van de Ayurvedische levensstijl. Mis deze kans niet om uw leven te veranderen en schrijf u vandaag nog in voor de gratis open dag bij Ayuryoga Nederland.

Of u nu een beginner bent of al bekend bent met Ayurveda, onze open dag zal u inspireren en motiveren om uw mentale en emotionele gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Er is geen betere tijd dan nu om te beginnen aan uw reis naar innerlijke balans en welzijn.

Docenten Ayurveda

Shasvin Bhoelai
Ayurveda

Lesrooster Ayurveda

Over Ayuryoga Nederland

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen en verdiepen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze in combinatie met elkaar als een Therapeutisch instrument willen inzetten. Je wordt opgeleid tot Ayuryoga therapeut en docent (Ayuryoga Therapist & Teacher | AYT&T).
INFORMATIE

Gratis Open Lesdag bijwonen?