Upadhatu – De Ayurveda Opleiding!

Er zijn vele weefsels in het lichaam waarvan de belangrijkste de Dhatus zijn echter de weefsels die minder belangrijk zijn de Upadhatu.

Al 10 jaar

Erkende Opleiding op HBO niveau

Veel persoonlijk contact

Studiebegeleiding & intervisie

7 Docenten

Professionele Experts

Erkend Onderwijsinstituut

Erkend door Zorgverzekeraars
FIND WHAT YOU LOVE

Upadhatu – Uitleg en Toepassingen van Ayurvedische Subweefsels bij Ayur Yoga Nederland

In de Ayurveda filosofie worden de Upadhatu beschouwd als de subweefsels van ons lichaam die afgeleid zijn van de zeven Dhatus. De Upadhatu zijn van vitaal belang voor het behouden van een gezonde en evenwichtige levensstijl en spelen een belangrijke rol in de Ayurvedische geneeskunde. Bij Ayur Yoga Nederland zijn we gepassioneerd over het delen van deze eeuwenoude kennis over Ayurveda en Yoga, en willen we jou graag helpen om jouw gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van deze principes.

Ayur Yoga Nederland is een opleidingsinstituut voor Ayurveda en Yoga, waar we studenten opleiden om Ayurvedische en Yogische principes in hun eigen leven te integreren en deze kennis door te geven aan anderen. We geloven dat Ayurveda en Yoga onmisbare instrumenten zijn voor het behouden van een gezonde en evenwichtige levensstijl en willen deze kennis graag delen met mensen die Ayurveda nog niet kennen.

Bij Ayur Yoga Nederland kun je leren over de Upadhatu en hun toepassingen in de Ayurveda geneeskunde. Onze ervaren docenten en therapeuten delen hun kennis en expertise op het gebied van Ayurveda en Yoga, en bieden persoonlijke consulten en behandelingen om jouw gezondheid en welzijn te verbeteren.

Onze behandelingen zijn op maat gemaakt en gebaseerd op jouw individuele constitutie en gezondheidsbehoeften. We gebruiken een holistische aanpak om te kijken naar de totale persoon en niet alleen naar de symptomen van een bepaalde aandoening. Onze behandelingen kunnen bestaan uit Ayurvedische massages, voedingsadvies, yoga en meditatie, kruidensupplementen en andere natuurlijke remedies die zijn ontworpen om de Upadhatu te voeden en in balans te brengen.

Als je geïnteresseerd bent in het leren over Upadhatu en Ayurveda, of als je op zoek bent naar manieren om een gezonde en evenwichtige levensstijl te behouden, neem dan contact met ons op. Boek nu een kennismakingsgesprek bij Ayur Yoga Nederland en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het behouden van een gezond en vitaal leven met behulp van Ayurveda en Yoga.

Docenten Ayurveda

Shasvin Bhoelai
Ayurveda

Lesrooster Ayurveda

Over Ayuryoga Nederland

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen en verdiepen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze in combinatie met elkaar als een Therapeutisch instrument willen inzetten. Je wordt opgeleid tot Ayuryoga therapeut en docent (Ayuryoga Therapist & Teacher | AYT&T).
INFORMATIE

Gratis Open Lesdag bijwonen?