Meer informatie Gratis Ayurveda Lesdag

Meld je nu aan voor de gratis openbare lesdag op 13 november 2022 in Maassluis

✔️ Dé HBO-opleiding voor ayurveda en yoga
✔️ Losse modules ayurveda, yoga, MBK & TV mogelijk
✔️ Geaccrediteerd door SNRO & Yoga Alliance International

Docenten

Shasvin Bhoelai BAMS.

Vd (Vaidya) Bhoelai Shasvin, is geboren te Paramaribo, Suriname en woonde in Domburg in het Distrikt Wanica. Zijn droom was altijd al om een bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg.

Shasvin heeft Ayurveda wetenschappen in India gestuurd en is afgestudeerd aan Sri Dharmastala Manjunateshwara College of Ayurveda and Hospital in Hassan, geaffilieerd aan Rajiv Gandhi University of Health Sciences, Bangalore, Karnataka India. Momenteel studeert hij de Masters Vitality and Ageing in het Leids Universitair Medisch Centrum aan de Universiteit te Leiden.

Lees meer

Wendy Compeer

Nadat Wendy Compeer in 1994 voor het eerst yogalessen is gaan volgen en na vele reizen naar India, was voor haar duidelijk dat Yoga haar pad is. Na de eerste yogales is zij al snel een 4-jarige Raja Yoga docenten-opleiding gaan volgen. Na deze opleiding kwamen er nog veel andere vormen van Yoga op het pad. Tot ze verdieping vond in de Himalaya Yoga/ Meditatie Traditie op alle niveaus, waaronder; de kennis, stilte en de adem.

Sinds 2015 is zij gediplomeerd (500 uur) yoga/ meditatie docent bij de Himalaya yoga/ meditatie traditie. Voor deze opleiding is zij meerdere malen in de ashram in Rishikesh geweest. Voor de thuis studie had ze begeleiding van een mentor. Ondertussen is zij zelf mentor van de Himalaya traditie en dus gewend om studenten te begeleiden op het pad van ontwikkeling en groei. Ook doordat zij een coaching opleiding gevolgd heeft en regelmatig mensen coacht op het gebied van adem, stress, yoga, ontwikkeling, groei en levensvragen.

Als adem therapeut is zij ook opgeleid en hierin geef ze privé sessies. In 2007 is ze begonnen met lesgeven. Nu leeft ze al jaren van het lesgeven en deelt haar ervaringen met veel plezier.

In lessen die zij verzorgt komen houdingen, kennis, pranayama, mantra’s en meditatie aan bod, het gehele yoga pad. Aparte lessen over de yogafilosofie en diverse yoga gerelateerde workshops geef zij regelmatig. Yoga is haar passie die ze mag leven.

Voorbereiding

Lees het programma van een lesdag goed door en de literatuur waarnaar verwezen wordt. Maak aantekeningen.

Impressie

Wat neem je mee naar huis?

De student zal duidelijk krijgen wat de essentie van Ayurveda is en weet deze te benoemen. De student leert eerst te begrijpen en later toe te passen. Een en ander op het niveau van het 1ste jaar.
Meer info nodig?
Wil je meer weten? Bel ons of stuur ons gerust een mailtje.

Kosten

Bij aanmelding van minimaal 5 studenten kan een lesblok (modules) doorgang vinden.

Het is mogelijk om afzonderlijke modules(stelsel) te volgen, ook als vorm van na- en bijscholing. De kosten zijn € 195,- voor 2 lesdagen (4dagdelen) en voor 1 lesdag € 97,50 Bij aanmelding van de totale MBK wordt een reductie verleend en betaal je € 2400,- i.p.v. € 2632.

De modules worden thuis met een schriftelijk opdracht getoetst, welke door de docent wordt beoordeeld., welke binnen drie weken worden teruggestuurd naar de docent.
Leslocatie: Centrum Djoj, Antony Duyklaan 5-7 Rotterdam. Lestijden 10 – 17u.

Optie 1

Een 4-jarig lesprogramma met een HBO diploma

Optie 2

Een los leerjaar ter verdieping

Optie 3

Als nascholing voor de reeds afgestudeerden Ayurveda en/ of Yoga therapeut

Optie 4

Losse modules Ayurveda, Yoga, MBK, TV

* Ieder onderdeel wordt afgesloten met een Certificaat en na 4 jaar het HBO Diploma.

Waarom zou je deze gratis lesdag moeten bijwonen?

Wij nodigen je van harte uit voor een GRATIS openbare lesdag.
Meld je aan en maak kennis met onze opleiding op 13 november 2022 van 11:00 – 13:00

Tijdens de lesdag geven we workshops en bieden we je de combinatie aan van Ayurveda en Yoga= Ayuryoga.
Onze opleiding biedt ook Medische Basis Kennis (MBK) aan volgens de Plato eindtermen.
Deelname is gratis! Meld je tijdig aan. Mocht je vragen hebben, stuur ons een mailtje naar info@ayuryoganederland.nl

Koningshof, Uiverlaan 20, Maassluis

Meld je nu aan!

Naam(Vereist)