Leer de Kunst van Ayurveda Massage met onze Massagecursus

Voor wie is de Massagecursus?

Bij Ayuryoga Nederland geloven we dat iedereen kan profiteren van de kennis van Ayurveda massage. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent die op zoek is naar nieuwe technieken om aan je toolbox toe te voegen, of iemand die gewoon geïnteresseerd is in het bevorderen van je eigen welzijn en dat van je geliefden, onze massagecursus is perfect voor jou.

Geschiedenis van Ayurveda Massage

Ayurveda massage heeft haar oorsprong duizenden jaren terug. Het is een vorm van genezing die vooral intuïtief is, gericht op het herstel van de balans in het lichaam en geest van de cliënt. Het is gebaseerd op klassieke teksten zoals Charaka, Ashtanga Hridaya en Sushruta, die de basis vormen voor deze eeuwenoude praktijk.

Wat wordt er behandeld tijdens de cursus?

Tijdens onze massagecursus maken deelnemers kennis met de achtergronden en praktijk van Ayurveda massage. We behandelen verschillende methoden, materialen en belangrijke lichaamskenmerken die essentieel zijn voor de Ayurvedische massage. Bovendien leer je hoe je kunt omgaan met patiënten gedurende massages en hoe je via anamnese en Ayuryoga diagnose kunt aansluiten op de hulpvraag van de cliënt.

Hoe draagt de massagecursus bij aan het herstel van balans?

Door de Ayurveda massage methoden toe te passen die je tijdens de cursus leert, kun je inzicht krijgen in de fysieke en geestelijke toestand van de cliënt. Zo kun je zoeken naar manieren om de balans te helpen herstellen en het zelfhelend vermogen van de cliënt aan te spreken. Dit maakt Ayurveda massage niet alleen nuttig voor het verlichten van fysieke ongemakken, maar ook voor het bevorderen van geestelijk welzijn.

Meld je aan voor onze Massagecursus

Als je geïnteresseerd bent in het leren van deze eeuwenoude kunst van healing, nodigen we je uit om je aan te melden voor onze massagecursus. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met Ayurveda, we verwelkomen je graag in onze gemeenschap. Meld je vandaag nog aan en begin aan je reis naar balans en welzijn.

Meld je aan!

Over Ayuryoga Nederland

Ayuryoga Nederland verzorgt opleidingen en cursussen voor iedereen die zich willen bekwamen en verdiepen in de Ayurveda en yogawetenschap en deze in combinatie met elkaar als een Therapeutisch instrument willen inzetten. Je wordt opgeleid tot Ayuryoga therapeut en docent (Ayuryoga Therapist & Teacher | AYT&T).