Shasvin Bhoelai

Vd (Vaidya) Bhoelai Shasvin, is geboren te Paramaribo, Suriname en woonde in Domburg in het Distrikt Wanica. Zijn droom was altijd al om een bijdrage te leveren aan de gezondheidszorg.

Shasvin heeft Ayurveda wetenschappen in India gestuurd en is afgestudeerd aan Sri Dharmastala Manjunateshwara College of Ayurveda and Hospital in Hassan, geaffilieerd aan Rajiv Gandhi University of Health Sciences, Bangalore, Karnataka India. Momenteel studeert hij de Masters Vitality and Ageing in het Leids Universitair Medisch Centrum aan de Universiteit te Leiden.

Hij is ingeschreven in het artsenregister van India en ook lid van de beroepsvereniging Algemene Nederlandse Vereniging voor Ayurvedische Geneeskunde ANVAG in Nederland.

Shasvin heeft als leerling-arts gewerkt in het multidisciplinaire ziekenhuis van S.D.M College of Ayurveda and Hospital, Hassan. In deze functie werkte hij als arts in de Outdoor Patient Department en Indoor Patient Department in het ziekenhuis. Verder werkte hij als arts onder specialisten van diverse disciplines. Tevens assisteerde hij met speciale Ayurveda behandelingen volgens de geschriften van Ayurveda. Ten slotte assisteerde hij op de O.K. bij electieve operaties en spoedoperaties.