MBK Bij- en nascholing

aug 28, 2021 | Home

Medische Basiskennis (MBK) is een onderdeel van de opleiding Ayuryoga. Het lesprogramma voor MBK is opgezet volgens de Plato eindtermen. Voor het behalen van het diploma MBK/Psbk moeten alle modules met een voldoende zijn afgesloten. Het is mogelijk om vrijstelling te krijgen voor bepaalde modules als je een bewijs van toets en het cijfer kan overhandigen. Het lesrooster vind je hieronder.

Bij aanmelding van minimaal 5 studenten gaat een blok van modules door.
Afzonderlijke lessen – onderdeel van een blok – volgen is mogelijk. Ook als na- en bijscholing. De modules worden thuis met een schriftelijk opdracht getoetst. Deze wordt door de docent beoordeeld.

Kosten:

  • Indien je de lessen afzonderlijk volgt: € 105,00 voor 1 lesdag (2 dagdelen).
  • Voor meer informatie neem contact met ons op.

Leslocatie: Vlaardingen, Rotterdamseweg 180
Lestijden: 10-17 uur
Aanmelden:  via ons online rooster

Of download hier pdf versie


De docente

Ellen van der Helm is een ervaren docent AFP en was van jongs af aan al geboeid door de bouw en werking van het menselijk lichaam. Het wonder van het lichaam, hoe alles (bijna) elke keer maar weer perfect werkt en zo mooi op elkaar afgestemd is. Dat was één van de redenen om de opleiding Fysiotherapie te gaan volgen. De holistische kijk op het lichaam miste zij echter. Vandaar dat ze zich verder heeft geschoold in o.a. magnetiseren en neohypnotherpie. In de lessen combineert zij de theoretische lesstof op een dynamische wijze met het holistische denken en ervaren.